KURUMSAL

Hakkımızda

Şirketimiz, her türlü fren ve debriyaj hortum komplesi üretimi ve satışında ihtisaslaşmış uzman kadrosu ile yaklaşık 1200 metrekare kapalı alanda hizmet vermektedir. Konusunda ihtisaslaşmış personel ve bilgi birikimimiz bize, yüksek kaliteyi gerçek maliyetinde yakalama ve bunu müşterilerimize yansıtma avantajını sağlamaktadır. Yurt içi ve yurt dışındaki birçok kuruluşa hizmet vermekte olan firmamız, ürüne kişilik kazandıran, şirketinin imajını kuvvetlendiren ve ürünün reklamını sağlayan, kullanıcı tercihinde rol oynayan ürünler satmaktadır.

Günümüz toplumunda, tüketicinin korunması, kalitenin üreticinin nezdinde güvenceye alınması yönünde bir anlayış oluşmuştur.  Biz de bu konudan yola çıkarak müşterilerimize şüphe duymadan kullanabilecekleri kaliteli ürünü satmayı amaç edindik. 1982‘den beri edinilen piyasa tecrübemize istinaden en büyük hedefimiz şimdiye kadar izlediğimiz yol olan “kaliteli ürün anlayışı ile birlikte kaliteli hizmet!”i devam ettirmektir.

Otomotiv sektörü için binek araç fren hortumları, hidrolik hortumlar, debriyaj hortumları, zirai araç ve ağır vasıta hortumları, rakorlu multipurpose hortumları ile, LiMA HORTUM SANAYİ ve TİCARET Ltd. Şti. 35 yılı aşkın bir süredir, sektörün bu alandaki ihtiyaçlarını takip etmekte ve sürekli yatırım, ar-ge vizyonu ile her geçen gün ürün yelpazesini daha da geliştirmektedir.

“Made in Turkey”, Lima Hortum Sanayi için bir slogandan öte, bir kalite söylemidir. Devamlı ürün çeşidi geliştirmeleri sırasında, yeni eklenen global müşterilerimizin de sayesinde, toplam ürün çeşidimizi belirgin bir şekilde arttırmaya ve sürekli olarak makine parkımızın modernizasyonu için yatırım yapmaya devam ediyoruz.

2nci tier Anasanayi ve lokal yedek parça piyasasında faaliyet gösteren LiMA HORTUM SANAYİ, orijinal parça standartlarında üretilen yerli ve ithal araç fren ve hidrolik hortumları ilgili ürün gamını sürekli geliştirmektedir Alt ürün olarak müşterilerine, global otomotiv şartnamelerine uygun en iyi kalite otomat çeliğinden, yine kendi tesislerinde ürettiği talaşlı imalat rakor grubu ürünleri; kare, banjo, halka, ara rakorlar, kaynaklı rakorlar, bükümlü boru rakorlar, vb gibi talaşlı imalat parçaları ve muhtelif metal aksesuarlar ile de ürün grubuna destek sağlamaktadır.

Sadece Türkiye 'de değil tüm dünyada geçerli bir kalite seviyesine ulaşmayı amaç edinmiş olan LiMA HORTUM SANAYi, ISO 9001 ile başlayan kalite çalışmalarını, ISO/TS16949, ISO 14001 ve OHSAS 18001 kalite yönetim sertifikaları ile devam ettirmektedir.

LiMA HORTUM SANAYi, İstanbul Anadolu yakasında toplam 1200 m2 kapalı alanda üretimini sürdürmektedir. Türkiye lokal piyasasında kaliteyi ön planda tutarak hizmet veren firmamız, aynı zamanda İtalya, Almanya, İsveç, İngiltere, Polonya vb.gibi ülkelere yaptığı otomotiv yedek parçaları ihracatını, her geçen sene daha da büyütmekte ve çeşitlendirmektedir.

,